Acun Ilıcalı, Habertürk'e savaş açtı

Survivor All Star'ın 29 Mart 2015 günü yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, Habertürk Gazetesi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı, Habertürk'e savaş açtı
Acun Ilıcalı, Bu Tarz Benim programının Show TV’den TV8’e transfer olmasının ardından Ciner Grubu’nun başlattığı karalama kampanyasıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu.

TV8'de yayınlanan Survivor'ın eleme gecesinde Acun Ilıcalı televizyonuyla ilgili bir açıklamada bulundu. Daha önce Bu Tarz Benim'in hem TV 8'de hem de Show TV'de aynı adla yayınlanmaya başlaması üzerine Acun Ilıcalı kendi kanalında yayınlanan programın aynı adla Show Tv'de de yayınlamasından duyduğu rahatsızlıktan dolayı mahkemeye başvurmuştu. Mahkeme sonucu isim hakkı Show TV'ye, format hakkı TV8'e verilmişti.

Son zamanlarda yaşanan gerginlik üzerine, kendileri hakkında yalan haberler yapıldığı belirten Ilıcalı "Son zamanlarda TV8 ve TV8 programları hakkında bir medya grubu asılsız haberler yapıyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Bu Tarz Benim yarışması Show TV'den TV8 transfer oldu.

Bu televizyonculukta gayet normal bir durum. Fakat dikkatinizi çektiyse, Bu Tarz Benim yarışmasının transferinden sonra Habertürk Gazetesi birden bire bizimle ilgili yalan haber yapmaya başladı. Bu konuda yargıya başvurup birinci sayfadan tekzip yayınlattık" diye konuştu.

AYIPTIR, ÇİRKİNDİR, SUÇTUR
Kendileri hakkında yapılan haberlere karşılık yasal haklarını kullanacaklarını söyleyen Acun Ilıcalı "Uyardık. Kanalımız ve programlarımız yakında yalan haberler yapmaya devam ettiler. Başlattığınız saldırı kampanyası, tek kelimeyle trajik komik.

Hakkımızda asılsız, delilsiz haberler yaparak aklınızca bizi yıldırma kampanyası başlattınız. Gazetenizi kendi menfaatiniz için başkalarını karalamak için kullanıyorsunuz. Bu ayıptır, çirkindir, suçtur' dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.