Bakan Feci Kazayla İlgili Bilgi Aldı

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, 14 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından gece geldiği Osmaniye’de Vali Kerem Al ile Hatay Valisi Ercan Topaca’dan bilgi aldı.

Bakan Feci Kazayla İlgili Bilgi Aldı
Osmaniye Devlet Hastanesi’ne geçen Akdağ, burada yaralıları ziyaret etti.

Ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelere sabır ve başsağlığı diledi. Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatıyla hem ailelere destek olmak, hem yapılan işlemleri görmek üzere Osmaniye’ye geldiğini ifade eden Akdağ, "Şunu da hemen gördüm. Meseleye süratle müdahale edilmiş.

Hem yaralılar hem aileler için gerekenler yapılmış. Başsavcılığımız gerekli işlemleri süratli bir biçimde gerçekleştirmiş. Hastanemizde birkaç yaralı var. Ama durumu ağır olan hiç kimse yok. İnşallah bu saatten sonra bir sıkıntı olmaz. İskenderun’daki bir yaralımızın durumunun biraz daha ciddi olduğunu arkadaşlarım bana ifade ettiler" dedi.

Cenazelerin defin törenine katılmak ve ailelere taziye ziyaretinde bulunmak üzere İskenderun’a geçeceğini belirten Akdağ, "Üzüldük tabii çok üzüldük. Gencecik insanlar. Çocuklarımız, onların aileleri. Allah hepsine rahmet eylesin" dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.