Davutoğlu mitinglerde özetle şunları söyledi:

“Kılıçdaroğlu merkez ülke diye 2035’e randevu veriyor. Stratejik Derinlik’te 15 yıl önce ben yazmıştım. Yürüyen merdivene tersten binen kitabı da tersten okur. Mega proje der. Ordu’da havaalanı için bize karada dağlar var önü de deniz denmişti. Biz de denizi doldurup yaptık. Eğer orası için Bahçeli ya da Kılıçdaroğlu’na gitselerdi, ‘Ne gerek var havaalanına kara trene binsin’ derlerdi.

PARALEL ALTIGEN

Üç tane de illegal çete var. Birisi paralel. Pensilvanya paraleli. Bir bakıyorsunuz Pensilvanya’nın temsilcisi HDP ile Diyarbakır’da konuşuyor, bir bakıyorsunuz Kılıçdaroğlu onların yayın organına gidiyor, bir bakıyorsunuz onlar Bahçeli’ye gidiyor. Perde gerisinde bunların hepsiyle ilişkisi var. İkincisi Kandil yani PKK. Hergün açıklama yapıp tehdit ediyor. Diğeri de DHKP-C Terör örgütü. Adana, Mersin saldırılarında bir DHKP-C’li yakalandı. Bunu açık şekilde ortaya koyduk görüntüler var. HDP diyor ki bunu onlar yapmış olamaz.

DHKP-C diyor ki ‘Biz HDP’yi destekliyoruz’. Şimdi Kadıköy’e gittiğinde barışçı görünen, Amerika’ya gittiğinde Ermeni Diasporası’yla bir takım tuzaklar çeviren, perde gerisinde DHKP-C ile işbirliği yapan bu adamlardan hayır gelir mi? Şimdi altısı birden Ak Parti’ye karşı cephe alıyor. Ya hu bu altıgen bu paralel altıgen bunlardan Allah aşkına millet hesap sormaz mı? Peki 7 Haziran’da AK Parti’yi durdurarak Türkiye’nin yürüyüşünü, Türkiye’nin yükselişini durdurmak isteyenlere karşı bir ders verecek miyiz?

DOĞUM YARDIMI
Sakarya’da yaptık burada da dağıtacağız. kadınlara doğum yardımı yapacağız. Eskiden bunlar kadınların az doğurmasını isterdi böylece milli gelir artar derlerdi. Biz ise genç nesil için annelerin hem doğurmasını hem de çalışmasını istiyoruz. Gençlerimizin de erken evlenmelerini istiyoruz.