CIA'nın eğittiği 50 açılımcı!

Çözüm süreci öncesinde paralel örgüte bağlı bir ekip, ABD'ye gönderildi.

CIA'nın eğittiği 50 açılımcı!
 ABD'ye gönderilen bu ekip istihbarata karşı koyma ve dijital eğitimi aldı. Sonra Güneydoğu'ya atandı ve TSK'nın mücadelesini engelledi.

CIA VE FBI'DA KURS ALDILAR

Paralel yapıya karşı operasyonlar devam ederken ortaya ilginç bilgiler çıktı. Yargı, emniyet, TSK, MİT, Maliye ve diğer kurumlara kimlerin gireceği belirlendi. Örgüt çaldığı sınav sorularını buna göre dağıttı. Bu kadrolar kamplara alındı. Hatta ABD'ye gönderilip CIA ve FBI'da kurs verildi. Çözüm süreci başlayacağı zaman ise 50 kişi Türkiye'ye çağrıldı.

PKK'YLA MÜCADELEYİ ENGELLEDİLER

Kaynaklardan edinilen bilgilere göre, ABD'de eğitim alan ve Türkiye'ye dönen kamu görevlileri Güneydoğu'ya atandı. Çözüm süreci başladı. Paralel kadrolar da PKK'yla savaşan komutanları hedef alan soruşturmalarda, askerin itibarsızlaştırılmasında, güvenlik güçlerinin PKK'yla mücadelesinin engellenmesinde rol aldı. Bölgedeki süreci de ABD'den gelen bu ekip yürüttü.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.