Cizre'de Çıkan Olaylarda Çocuk Öldü

ŞIRNAK Cizre'de güvenlik güçleri ile PKK'nın gençlik yapılanması üyeleri arasında çıkan olaylarda 14 yaşındaki Ümit Kurt, kalbine isabet eden tek kurşunla hayatını kaybetti.

Cizre'de Çıkan Olaylarda Çocuk Öldü
Olaylarda bir kişi de yaralandı. Cizre'de PKK'nın gençlik yapılanması üyelerinin kazdığı hendekler, belediye ekipleri tarafından kapatılmaya başlandı. Bugün de Cizre'nin bazı mahallelerdeki hendekler ekipler tarafından kapatıldı.
Hendeklerin kapatıldığı bölgelerde devriye gezen polislerle PKK'nın gençlik yapılanması üyeleri arasında saat 18.00 sıralarında olaylar çıktı.

Silah seslerinin de duyulduğu olaylar sırasında bölgede bulunan 14 yaşındaki Ümit Kurt, kalbine isabet eden kurşunla olay yerinde öldü. Olaylarda bir kişi de yaralandı. Yaralı, Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, ölen Ümit Kurt'un ceseti de otopsi için morga konuldu. 

Olayın duyulmasının ardından Cizre Belediye Başkanı DBP'li Leyla İmret, HDP ve DBP'liler hastane önünde toplandı. Polis, ilçe ve hastane çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.