Hükümeti kurmakla görevlendirilen Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmelerinin üçüncü gününde HDP’yi ziyaret ediyor.
Başbakan Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri çerçevesinde HDP Genel Merkezi'ni ziyaret ediyor. Başbakan Davutoğlu'nu kapıda Sırrı Süreyya Önder, Pervin Buldan ve İdris Baluken karşıladı.

HEYETLERDE YER ALAN İSİMLER

Başbakan Davutoğlu'na görüşmede eşlik edecek AK Parti'nin HDP heyetinde yer alan isimler şöyle: Mehdi Eker, Efkan Ala, Yalçın Akdoğan, Adnan Boynukara, Zehra Taşkesenlioğlu...

HDP heyetinde Eş Genel Başkanlar Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ'ın yanı sıra HDP Grup Başkanvekilleri İdris Baluken ve Pervin Buldan, Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile MYK üyesi Zeynep Karaman da hazır bulunuyor.
GÖRÜŞME ZAMANINDA BİTERSE AÇIKLAMA AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE

Davutoğlu, HDP ziyaretinin ardından değerlendirmeyi görüşmenin zamanında bitmesi halinde 12.30'da AK Parti Genel Merkezi’nde yapacak.

Başbakan Davutoğlu’nun değerlendirmelerini şayet görüşme uzarsa bugün öğleden sonra İstanbul programı da olması nedeniyle İstanbul’da katılacağı bir televizyon kanalının canlı yayınında yapacağı bildirildi.