Devlet Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama

MHP Lideri Devlet Bahçeli seçim sonuçları sonrası açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli'den seçim sonrası ilk açıklama
Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;
Milli iradenin tercihine saygı duyuyoruz. Vahşice uygulanan aldatma ve karartmalara karşı yeni bir tablo belirmiştir. Herkes, bu yeni tabloyu dürüstçe okumalıdır."

"Hiçbir parti tek başına iktidar kuracak çoğunluğu sağlayamadı."
Erdoğan görevine devam edecekse ya anayasal sınırlarda kalmalı ya da istifayı düşünmelidir. İnanıyorum ki Başbakan Davutoğlu kendisini gözden geçirecektir.

GÜCÜMÜZE GÜÇ EKLENDİ

Maalesef demokrasi yayından çıkmıştır. Müfterilerin yoğun gayretine rağmen gücümüze güç eklenmiştir. Türkiye'yi kimseye teslim etmeyecek milliyetçi irade Meclis'te etkin bir şekilde temsil edilecektir.

Dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi saygılarımla selamlıyorum.
Cumhurbaşkanı birini görevlendirebilir. Sayın Ahmet Davutoğlu'nun görevlendirmesi gerekir. Davutoğlu mecliste bulunan partilerle nasıl bir çalışma yapacağını görüşmesi gerekir.

SİYASİ AHLAKSIZLIKTIR

Bir koalisyona ihtiyaç duyuluyorsa bu koalisyon uyumlu bir koalisyon olmalı. AK Parti uyumu çözümden aramıştyıor. Çözüm sürecini Oslo ile görüşmüştür. Birinci koalisyon AK Parti ve HDP arasında olmalıdır. İkisi arasındaki örtülü iş birliğini kamufle etmek, bir dayatmaya başka partileri katmak siyasi ahlaksızlıktır.

BU GÜVEN OYU ALACABİLECEK BİR KOALİSYON

Çözüm süreci ile ilgilenen AK Parti-CHP-HDP'yi de bir araya getirebilirsiniz. AK Parti+HDP koalisyonu 337 milletvekiline dayalı güven oyu alabilecek bir koalisyon modelidir.

MHP ANA MUHALEFET GÖREVİNİ ÜSTLENMEYE HAZIR

AK Parti-CHP-HDP'yi esas alacaksanız, 469 geniş tabanlı bir koalisyon olur. Böyle bir yapılanma içerisinde Milliyetçi Hareket Partisi şerefi ve haysiyeti ile çok güzel bir ana muhalefet görevini de üstlenmeye hazırdır.
Bunların hiçbirisinden sonuç alınamıyorsa. En erken seçim ne zaman olacaksa o zaman da seçim olur. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.