Gürsel Bilsel: Abdülkadir Selvi'yi ben mi yazıyorum!

Son dönemde favori yazarının Abdülkadir Selvi olduğunu açıklayan Gülse Birsel, Selvi'yi Avrupa Yakası dizisindeki Burhan Altıntop'a benzetti.

Gürsel Bilsel: Abdülkadir Selvi'yi ben mi yazıyorum!
Hürriyet yazarı Gülse Birsel, Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdulkadir Selvi'nin canlı yayınlardaki tavırlarını, isim vermeden senaryosunu yazdığı ve oynadığı Avrupa Yakası'nda fenomen olan Burhan Altıntop karakterine benzetti.

"O alınganlığı, beyaz Türk ekürisinden gördüklerine "Sizden değilim diye beni aranıza almıyorsunuz" küskünlüğü bana çok tanıdık birini hatırlatıyor" diyen Birsel, "Müthiş bir ilham kaynağı. Hatta bazen "Abdülkadir Selvi'yi ben mi yazıyorum?" diye şüphelendiğim oluyor. Mizahımı çaldın Selvi!" ifadelerini kullandı.

Birsel'in Hürriyet'te "Devlet başkanı' derken?" başlığıyla yayımlanan (24 Aralık 2014) yazısından ilgili bölümler şöyle:

Dün AK Parti İstanbul milletvekili Metin Külünk bir haber kanalının canlı yayınına bağlandı.

Abdülkadir Selvi'nin dayanılmaz cazibesi

Ekranın yeni starları artık televizyon tartışmacıları. Geçen gün Ahmet Hakan güçlü ve zayıf taraflarıyla tartışmacıları karşılaştıran iki yazı yazdı.

Son günlerde bu programların bağımlısı bir seyirci olarak favorilerimi açıklıyorum:

Star isimlerim İsmail Saymaz, Levent Gültekin, Aslı Aydıntaşbaş ve Hayko Bağdat. Herhangi birini görürsem o kanalda takılıp kalıyorum. Ama listemin bir numarası, başka bir yönden vazgeçilmezim, tek isim: Abdülkadir Selvi!

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.