Hakkâri Belediyesi'ne Büyük Şok! Gözaltına Alındı

Hakkari Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan eş zamanlı operasyonda Belediye Eş Başkan Yardımcısı Derya Çiftçi gözaltına alındı.

Hakkâri Belediyesi'ne Büyük Şok! Gözaltına Alındı
Belediye Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Nazmi Coşkun'un evlerine ise, arama yapıldı.

Hakkari Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube ekipleri bu sabaha karşı bazı mahallelere eş zamanlı operasyon yapıldı. Ekipler, Belediye Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Nazmi Coşkun'un Dağgöl ile Kıran Mahallesi'ndeki evlerine gitti.

Operasyonda bulunamayan iki eş başkanın evlerinde arama yapıldı. Yapılan operasyonda Gazi Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda bulunan Belediye Eş Başkan Yardımcısı Derye Çiftçi gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'ne götürüldü. Operasyon ile ilgili açıklama yapılmadı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.