İstanbul'da Kahvehaneyi Saldırı Düzenlendi

Sultangazi'de bir kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda iki kişi yaralandı, güvenlik güçlerince olayla ilgili operasyon başlatıldı.

İstanbul'da Kahvehaneyi Saldırı Düzenlendi
Sultançiftliği Mahallesi Ordu Caddesi üzerinde bulunan bir kahvehaneye plakasız beyaz bir otomobille gelen şüpheliler, içeride bulunanlara ateş açtı. Kahvehanedekilerden 2 kişi, açılan ateş sonucu yaralandı.

Olay üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan başına kurşun isabet eden birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olayın ardından kahvehanenin bulunduğu cadde kısmen trafiğe kapatıldı, özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri saldırının yaşandığı kahvehanede incelemelerde bulundu.

Saldırının ardından kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.