İzmir'i sallayan fotoğraf!

Başbakan olduğu dönemde İzmir ziyaretleri sırasında Büyükşehir Belediyesi'ni hiç ziyaret etmeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ilk kez Başkan Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti. Ancak ziyarette çekilen fotoğraf ve Kocaoğlu'nun açıklamaları çok tartışıldı.

İzmir'i sallayan fotoğraf!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , geçen hafta sonu gittiği İzmir’deki temaslarında bir ilke imza attı. Başbakanlığı döneminde defalarca gittiği İzmir’de Büyükşehir Belediyesi’ni hiç ziyaret etmeyen Erdoğan, Cumhurbaşkanı sıfatıyla ilk kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na gitti ve Başkan Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Erdoğan, yaklaşık 20 dakika süren ziyaret sonunda Kocaoğlu’na plaket sunarken, Başkan da kendisine Saat Kulesi’nin gümüş bir biblosunu armağan etti. Stattaki sunum ve makamdaki buluşma nedeniyle Kocaoğlu’na CHP ’liler, sosyal medyada yoğun tepki gösterdi. Kocaoğlu’nun, Atatürk Stadı’ndaki, “Sayın Cumhurbaşkanım hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kentimize yaptığınız bu ilk ziyarette şahsım ve dört milyon İzmirli adına, onur verdiniz diyorum.

Şahsınızı ve hanımefendiyi saygıyla selamlıyor, teşekkür ediyorum” ifadelerine tepki gösteren CHP’liler, sosyal medyadan kendileri adına teşekkür edilmemesi gerektiğini vurguladı. CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir Facebook sayfasında, “Kendisine 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz denmiş olabilir bürokratik nezaketten... O dört milyonun içinde ben yokum” diye yazdı. Özdemir’in yazısını CHP eski PM üyesi Levent Eyipişiren ve il yöneticisi Kemal Kaygül gibi isimler de beğendi.

'YOKUZ' DEDİLER
Seferihisar Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Mehmet Şenel sosyal medyadan, “Kocaoğlu RTE’ye 4 milyon İzmirli adına hoş geldiniz demiş, o 4 milyonun arasında Şenel Ailesi yok bilin istedim...” yazdı. Şenel’in Facebook hesabından kullandığı ifadelerin altına Konak Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Zeynep Cücen Tulgar da “Ben ve ailem de yok” yorumunda bulundu.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.