Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Hakan mesajı

Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı VIP salonunda basın mensuplarının Ahmet Hakan’a saldırıyla ilgili sorularını cevapladı.

Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Hakan mesajı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saldırıya uğrayan Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan, "Kendisini sabah saatlerinde aradım. Son derece üzgünüm. Değerli bir gazeteci önce ölümle tehdit edildi. Şimdi fiziki saldırıya muhatap oldu. Toplumdaki gerginliğin bu noktaya taşınması bizde ciddi endişeler yaratıyor" dedi.

THY’e ait tarifeli uçakla saat.08.40’da Lyon’a giden Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı VIP salonunda basın mensuplarının Ahmet Hakan’a saldırıyla ilgili sorularını cevapladı. Ahmet Hakan’ı sabahleyin aradığını ifade eden Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Son derece üzgünüm. Değerli bir gazeteci önce ölümle tehdit edildi. Şimdi fiziki saldırıya muhatap oldu. Toplumdaki gerginliğin bu noktaya taşınması bizde ciddi endişeler yaratıyor. Medyaya yönelik saldırılar konusunda hükümetin çok dikkatli ve tutarlı adımlar atması bizim en büyük arzumuz. Bu olayın asıl faillerinin bulunması için de güvenlik güçleri üzerine düşen görevi yerine getirmiş olurlar." 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.