Mersin'de HDP'li başkan da gözaltında

Mersin’ de HDP’li Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Fazıl Türk’ ün de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Mersin'de HDP'li başkan da gözaltında
Mersin’ de HDP’li Akdeniz İlçe Belediye Başkanı Fazıl Türk’ün de aralarında bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı. Aralarında belediye çalışanları ve müteahhitlerin de bulunduğu şüpheliler hakkında ihaleye fesat karıştırmak suçlarından işlem yapıldığı ifade edildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Akdeniz Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Fazıl Türk ile bazı belediye çalışanları ve ihale komisyonu üyelerinin de aralarında bulunduğu 25 kişi "Örgüt kurmak, örgüte üye olmak ve ihaleye fesat karıştırmak" suçlamasıyla gözaltına alındı.

Belediye Başkanı Fazıl Türk, geçen kasım ayında Mersin’de 11 kişinin gözaltına alındığı terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınmış, tutuklanması istemiyle çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.