Muharrem İnce’den Yiğit Bulut’un sözlerine cevap geldi

CNN Türk'te konuşan Muharrem İnce, Ahmet Hakan'ın Yiğit Bulut'un 'iki silahım var' sözleri ile ilgili sorusuna ilginç bir cevap verdi.

Muharrem İnce’den Yiğit Bulut’un sözlerine cevap geldi
Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programına katılan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray gündeme dair açıklamalarda bulundu. İnce, "İki silahım yüzlerce mermim var" diye konuşan Yiğit Bulut'a da göndermede bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Doğan Grubu arasında başlayan "idam" polemiğine değinen İnce, Türkiye'de idamın olmadığını hatırlatarak "Bir kimse idam edilsin demiyoruz. Ama bu yargılanmayacağı anlamına gelmez. Yargılanacak tabii ki." dedi.

413'Ü BULDUĞUNDA YARGILARSIN
Gazeteci İsmail Saymaz'ın Cumhurbaşkanının sadece "vatana ihanet"ten yargılanabildiğini söylemesi üzerine İnce, "Hayır, 413'ü bulduğunda yargılarsın. O 400 istiyor, ben 413 milletvekili istiyorum. Verin 413'ü bakın nasıl yargılanıyor." ifadelerini kullandı.

YA BOL MERMİSİ OLAN DANIŞMAN KARŞINIZA ÇIKARSA

İnce'nin bu sözleri üzerine Ahmet Hakan Yiğit Bulut'a göndermede bulunarak "Peki tabancası olan, bol mermisi olan danışmanla kapıda karşılaşırsanız ne olacak?" diye sorunca İnce "Onun jöleleri sayesinde kurtulabiliriz herhalde" diye yanıt verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.