Öcalan'ın Kardeşi Ne Zaman İmralı'ya Gitse Olaylar Çıkıyor

Akil İnsanlar Heyeti üyelerinden Muhsin Kızılkaya "Mehmet Öcalan ne zaman İmralı'ya gitse olaylar çıkıyor" dedi.

Öcalan'ın Kardeşi Ne Zaman  İmralı'ya Gitse Olaylar Çıkıyor
Akil İnsanlar Komisyonu üyesi 26 aydın sanatçı ve gazeteci tırmanan gerilim nedeniyle tekrar biraraya gelen Akil İnsanlar Heyeti üyelerinden Muhsin Kızılkaya ne yapmak istediklerini dile getirdi.

Kobani eylemleri ile ortaya çıkan tablodan dolayı harekete geçtiklerini kaydeden Kızılkaya, Abdullah Öcalan'dan Recep Tayyip Erdoğan'a çok sayıda kişi ve kurum ile görüşmek istediklerini açıkladı. Kızılkaya'nın açıklamasında asıl vurucu olan ise abdullah Öcalan'ın kardeşi Mehmet Öcalan'la ilgili olandı.

"MEHMET ÖCALAN NE ZAMAN İMRALI'YA GİTSE OLAYLAR ÇIKIYOR"

Mehmet Öcalan ne zaman İmralı'ya gitse başımız belaya giriyor. Ya Abdullah Öcalan'ın söylediklerini anlamıyor ya da kardeşiyle bir sorunu var. Yine İmralı'dan dönünce "süreç bitmiştir" gibi şeyler söyledi ve olaylar başladı. Abdullah Öcalan yazılı olarak müdahale edince ortalık duruldu. Çok açık ki bu işlerMehmet Öcalan ile olacak işler değil.


"ÖCALAN'IN ŞARTLARI VE KONUMU ACİLEN DEĞİŞMELİ"

Öcalan artık mesajlarını direk versin. Aracılar olmasın. Öcalan sesiyle kitlesine yapmayın dediğinde yapmıyorlarsa bunu kullanalım. Öcalan'ın konumu ve şartları açısından yapılabileceklerin bir an önce yapılması gerekiyor. Erdoğan bu politikada ısrar ederse toplum onu minnetle anacak. Öcalan da diğerleri de hakeza.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.