Otomobil Polis Aracına Çarptı: 6 Yaralı

ADANA’da otomobil ile zırhlı polis aracının çarpışması sonucu 3’ü polis 6 kişi yaralandı. Otomobildeki yaralılarından biri, acı içinde sağlık görevlilerinin yardımını beklerken, bir yandan da kaza sırasında Whatsapp’ta sohbet ettiği yakınına kaza yaptığını ve hastaneye gideceğini mesajla duyurdu.

Otomobil Polis Aracına Çarptı: 6 Yaralı
Olay, saat 21.45 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı Şakirpaşa ile Yeşilevler Mahallesi’ni birbirine bağlayan kavşakta meydana geldi.

Şakirpaşa Mahallesi’nde PKK yandaşlarının gösterisine müdahale eden Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı zırhlı polis aracı, daha sonra Denizli Mahallesi’ndeki bir başka gruba müdahale etmek için olay yerinden ayrıldı.

Turhan Cemal Beriker Bulvarı’ndan Yeşilevler Mahallesi’ne geçiş yapmakta olan zırhlı polis aracına, Mersin yönünde ilerleyen Faruk Galir yönetimindeki 06 E 4843 plakalı otomobil hızla çarptı.



Kazada ön tarafı demir yığınına dönen otomobildeki Faruk Galir, Hakan Turaç ve Kerem Kavrak ile zırhlı araçtaki 3 polis yaralandı. Zırhlı araçtaki polislerin anonsu üzerine kaza yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

Otomobildeki yaralılardan birisi, olay yerinde sevk edilen sağlık görevlilerinin kendisini ambulansa taşımasını beklerken, bir yanda da Whatsapp’ta sohbet ettiği yakınına mesaj aracılığıyla kaza yaptığını ve ambulans ile hastaneye götürüleceğini duyurdu.




Yaralılar, ambulasnlarla Adana’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.



Tedavileri devam eden 6 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.









Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıAdanaSeyhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.