Oy kaybını gören Demirtaş çark etti

Güneydoğuda oylarının eridiğini gören HDP, MYK'da sinsi planı için kararlar aldı.

Oy kaybını gören Demirtaş çark etti

MYK'DA ÇARK ETTİ

Bugün HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın başkanlığında yapılan parti grubu ve Merkez Yürütme Kurulu toplantılarında, milletvekilleri ve MYK üyeleri Türkiye’de yaklaşık iki aydır yaşanan çatışmalı süreci değerlendirdi.

PKK'DAN ATEŞKES YAPMASI  İSTENECEK

HDP’nin bir heyet aracılığıyla PKK yönetimiyle doğrudan temas kurması bekleniyor. Heyetin partinin söz konusu iradesi ve eğilimini doğrudan PKK yönetimine aktararak, PKK’dan tek taraflı ateşkes ilan etmesini ya da örgütün saldırılarına son vererek, savunma çizgisine çekilmesini isteme kararı aldı.

HANİ PKK SENİN ÇAĞRINLA SİLAH BIRAKMAZDI!

Onlarca masum insanın teröristler tarafından öldürüldüğü günlerde kılı kımıldamayan Demirtaş'ın önümüzdeki seçimde oy kaybını ve bölge halkının teröre tepkisini görüp halka 'Akan kanı biz durdurduk' deyip kaybettiği oyları engellemeye çalıştığı ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.