Polis: 'Amerika'ya mı söyleyeceksin'

Gezi Parkı'nda bir gazeteci darp edilerek gözaltına alındı.

Polis: 'Amerika'ya mı söyleyeceksin'
 Gezi Parkı'nda cep telefonuyla fotoğraf çeken gazeteci, gözaltına işlemi sırasında polis tarfından sert bir tokat darbesine maruz kaldı. Gazetecinin adını sorduğu polis "Amerika'ya mı söyleyeceksin, Fethullah Gülen'e mi söylettireceksin" yanıtını verdi.

GERGİNLİK YAŞANDI

Parkın sivillerden arındırıldığı sırada Zaman Gazetesi muhabiri Emre Şencan'la polisler arasında gerginlik yaşandı. Şencan kısa süreli gözaltına alındı.

POLİS TOKADI

Sivil giyimli polisler Emre Şencan'ın etrafını çevirdi. İçeriği anlaşılamayan diyalog sırasında polislerden biri Şencan'ın çenesine sert bir tokat darbesi vurdu.

Daha sonra yere yatmaya zorlanan Şencan'la polisler arasındaki diyalogtan cep telefonuyla görüntü çektiği için gözaltına alındığı anlaşıldı. Polisler, bu kişinin haberci kimliğini açıklamadığını söyledi. Şencan'ın polisler arasında parktan çıkarıldığı sırada diyaloglar da sürdü.
 
"AMERİKA'YA MI SÖYLEYECEKSİN"

Şencan, kendini yumruklayan polisin ismini sordu. O polis de "Amerika'ya mı söyleyeceksin, Fetullah Gülen'e mi söylettireceksin? " diye çıkıştı. Parktan uzaklaştırılan Şencan'ın daha sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.