Saldırının Ardından Gaziantep Ve Ankara'da IŞİD Operasyonu

Baskında; saldırıyı gerçekleştirdiği ve patlamada parçalanarak ölen ve IŞİD üyesi olduğu önü sürülen İsmail G.'nin babasının de aralarında bulunduğu bazı kişiler gözaltına alındı. Yetkililer, saldırıyı gerçekleştirdiği tahmin edilen ve parçalanarak ölen kişinin İsmail G. olup olmadığının da yakınlarından alınacak örneklerin eşleştirmesi ile kesinlik kazanacağını kaydetti.

Saldırının Ardından Gaziantep Ve Ankara'da IŞİD Operasyonu
ANKARA'DA IŞİD OPERASYONU 8 GÖZALTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü ve istihbarat birimlerinin ortak çalışması sonucu, Ankara'da gece saatlerinde IŞİD mensubu olduğu belirtilen 4 kişi, düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Ankara'da dün gece İl Emniyet Müdürlüğü ve istihbarat birimlerinin ortak çalışması sonucu, IŞİD mensubu olduğu belirtilen 4 kişinin düzenlenen operasyonla yakalanıp, gözaltına alınmasının ardından sürdürülen soruşturma kapsamında 4 kişi daha gözaltına alındı.

Gözaltı sayısı 8'e yükselirken, yakalananların saldırı şüphelisi olduğu öğrenildi. Eylem hazırlığında olduğu belirtilen şüphelilerin üzerinde sahte Suriye kimliği ele geçirilirken, bazılarının da Irak vatandaşı olduğu bildirildi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.