Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda patlama

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda patlama meydana geldiği olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği bildirildi.

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda patlama
Şanlıurfa 20’nci Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda patlama meydana geldiği olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibinin sevk edildiği bildirildi. Patlama nedeniyle çevrede bulunan çok sayıda ev ve işyerlerinin camlarının kırıldığı öğrenildi.

Henüz nedeni bilinmeyen patlama saat 14.55 sıralarında atış poligonunun bulunduğu bölgede oldu. İlk bilgilere göre patlamada can kaybı olmadı.

Şanlıurfa 20'nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda meydana gelen patlamanın kontrollü bir mayın patlaması olduğu öğrenildi. Patlamada herhangi bir can ve mal kaybı olmadığı ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.