Şehit Eşini Asker Selamıyla Uğurladı

DİYARBAKIR’ın Sur İlçesi’nde PKK’lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile şehit ettiği 25 yaşındaki Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu için Diyarbakır’da uğurlama töreni düzenlendi. Törende Özlem Efiloğlu, şehit eşini asker selamı vererek uğurladı.

Şehit Eşini Asker Selamıyla Uğurladı
Diyarbakır’ın Sur İlçesinde dün teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte şehit olan uzman çavuş Fatih Efioğlu için bugün Diyarbakır Asker Hastanesi’nde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Hüseyin Aksoy, 7’nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, mülki erkan ve şehidin yakınları katıldı.




Törende metin olmaya çalışan Uzman Çavuş Fatih Efiloğlu’nun eşi Özlem Efiloğlu, yardımla ayakta durabildi. Şehit Efiloğlu’nun cenazesinin ambulanstan alınarak katafalka bırakılmasıyla başlayan törende, şehidin özgeçmişi okundu.

Şehit Uzman Çavuş Efiloğlu’nun cenazesi okunan duaların ardından askerler tarafından omuzlanarak ambulansa götürülürken, Özlem Efiloğlu eşini asker selamıyla uğurladı. Törenin ardından şehit Efiloğlu’nun cenazesi toprağa verilmek üzere Ordu’ya gönderildi.



Anahtar Kelimeler:
ŞehitSurAskeri Tören
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.