Sezercik 5 yıl 10 ay hapis cezası aldı

Beykoz’daki evinden kaleşnikof ve kokain çıkan, aranırken polisle silahlı çatışmaya giren Sezer İnanoğlu, 5 yıl 10 ay hapis cezası aldı.

Sezercik 5 yıl 10 ay hapis cezası aldı
 İstanbul’da 2007 yılında düzenlenen bir polis operasyonunda evinden yapılan aramada Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, kokain çıkan Sezer İnanoğlu, aranırken polisle silahlı çatışmaya girmişti.

HAPİS CEZASI ALDI
Yakalandıktan sonra tutuklanan ve bir süre sonra serbest kalarak yargılanmasına devam edilen Sezer İnanoğlu hakkında Beykoz adliyesinde görülen davada 5 yıl 10 ay hapis cezası verildi.

“Vahim olan mermi ve silahları satın alma ve taşıma, bulundurmak” suçundan hapis cezası alan Sezer İnanoğlu , cezasının kesinleşmesinin ardından polis tarafından aranıyordu.



CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Sezer İnanoğlu’nu yakalamak için bir operasyon düzenlendi. Beykoz’da gözaltına alınan Sezer İnanoğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliğine getirildi. Geceyi burada geçiren Sezer İnanoğlu daha sonra hakkındaki yakalama kararı gereği Beykoz adliyesine gönderildi. Sezer İnanoğlu buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine kondu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.