Son dakika! 1988 doğumlular da bedelliden yararlanacak

1 Ocak 1988'de doğanlara müjde geldi.Yeni kararla onlar da bedelli askerlikten yararlanabilecek.

Son dakika! 1988 doğumlular da bedelliden yararlanacak
Hükümet, bedelliyi bir an önce yasalaştırmak için Meclis Milli Savunma Komisyonu’nda ele alınan “Milli Mayın Faaliyet Merkezi” kurulmasını da öngören tasarıdan yararlanıyor. Bedelli düzenlemesine ilişkin önerge bu tasarıya eklendi. 1 Ocak 1988’de doğanlar da bedelliden yararlanabilecek. Bununa gerekçe olarak da özellikle kırsal kesimde doğumların yılbaşında nüfusa yazılması gösterildi.

98 DOĞUMLULARA SON DAKİKA PİYANGOSU
TUİK verilerine göre 1988 yılının tamamında doğan kişi sayısı 1 milyon 265 bin 406 iken; bunun yüzde 51'i erkek. Yine TUİK verilerine göre 1 Ocak 1988 tarihinde Türkiye genelinde 53 bin 733 kişi doğdu. Bunların da yüzde 51'inin erkek olduğu varsayımıyla; yeni tarihten 27 bin 403 kişi daha yararlanacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.