Suphi Altındöken'in Annesinden Çarpıcı Açıklamalar

Özgecan Aslan'ın, ceza evinde öldürülen katili Suphi Altındöken'in annesi, ilk kez oğlunu anlattı.

Suphi Altındöken'in Annesinden Çarpıcı Açıklamalar
Türkiye’yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetini işleyen Ahmet Suphi Altındöken, kaldığı cezaevinde öldürüldü. Cenazesi günlerce gömülemeyen katilin annesi Naciye Tan, yaşananların arkasında yatan nedenleri ve Özgecan’ın ölümünden sonra yaşadıklarını anlattı.

17 YAŞINDA KAZA GEÇİRDİ SONRA BÖYLE OLDU

Suphi’nin şiddet eğilimi ne zaman başladı?

17 yaşında feci bir motor kazası geçirdi. Kafası ağır hasar aldı. Günlerce hayat ünitesinde kaldı. Kafatasındaki bir kemiğini çıkarıp platin taktılar. İki kez ağzından ameliyat geçirdi. İkinci ameliyat olduğunda doktoruyla anlaştım, Suphi’ye psikolojik tedavi görmesi gerektiğini söyleyin” dedim.

BİZE ŞİDDET UYGULAYIP OH BE DİYORDU


Neden psikiyatra gitme gereği duydunuz?

Kazadan sonra davranışları değişmişti. Agresifleşti. Normal bir hareketi yoktu. Akşamları kızıma ve bana su sıkıyordu. Gece üstümüze ışıldak tutuyordu. Şiddet uygulayıp “Oh be” diyordu. Bir gün sırf sigarası yok diye darbe aldım.

Savcılığa bile gittim. Bize şiddet uyguladığını söyledim. “Yapabileceğimiz bir şey yok. Polis zoruyla beyaz önlük giydirip götürmeniz gerekiyor” dedi. Onu yapamadım. Keşke yapsaydım.

DÜĞÜN GÜNÜ BABASININ ÇENESİNİ KIRDI

Babasına da şiddet uyguladığı, hatta bıçakladığı doğru mu?

Suphi evlenmeden bir gün önce, kına gecesinde babası içmişti. İçince saçma sapan şeyler söyler. Suphi’nin huyunu da biliyordum. Eve gelince Suphi’yi aradım “Kurban olayım sarhoşluğuna ver” dedim. Aradan 10 dakika geçti.

Telefonla arayıp olay çıktığını söylediler. Çenesini kırmış.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.