Olay, dün saat 17.00 sıralarında Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, cadde üzerinde seyir halinde olan lüks otomobilin sürücüsü aniden rahatsızlandı.



Bir anda yolun ortasında duran sürücüyü otomobilin içerisinde hareketsiz gören çevredeki vatandaşlar, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, sürücüyü sedyeye ambulansa kaldırıp tedavi altına aldı.



Sağlık ekipleri rahatsızlanan sürücüyü ambulansa koyduğu sırada ise 3 kişi, anahtarı üzerinde olan otomobile binerek çalıştırdı. O sırada olay yerine gelen rahatsızlanan sürücünün yakınları, otomobile binen kişilere hırsız oldukları gerekçesiyle saldırdı.

İki tarafın birbirine girdiği olayda taş ve sopalar havada uçuştu. Şahısları birbirinden ayırmakta güçlük çeken ekipler taraflara önce biber gazı sıktı. Ortalık daha da karışıp şahıslar birbirine girince, tarafları ayırmak için araya giren poliste sopadan nasibini aldı. Devam eden arbedede polis, tarafları dağıtmak için hava 3 el ateş etti.

Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına an be an yansıdı.