TSK Açıkladı: 12 Uçakla Vurduk

Genelkurmay Başkanlığı, Kuzey Irak'taki Zap ve Metina bölgesindeki PKK hedeflerine bugün F-16 ve F-4 2020'lerin katıldığı 12 hava aracı ile iki ayrı hava harekatı düzenlendiğini açıklardı. Hedeflerin tam isabetle vurularak imha edildiği belirtildi.

TSK Açıkladı: 12 Uçakla Vurduk
Bugün saat 08.30- 09:00 saatleri arasında, alınan bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda Kuzey Irak'taki bulunan ZAP bölgesindeki PKK hedeflerine (mühimmat deposu, korugan ve sığınaklar) F-16'ların katıldığı 4 hava aracı hava harekatı düzenlendi ve tespit edilen hedefler tam isabetle imha edildi.

Saat 10.15 - 11.00 saatleri arasında ise yine anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucunda Kuzey Irak'ta bulunan Metina bölgesindeki PKK hedeflerine (mühimmat deposu ve sığınaklar) F-4 2020'lerin katıldığı 8 hava aracı ile hava harekatı düzenlendi. Tespit edilen 8 hedef tam isabetle imha edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.