Vapur Seferlerine Lodos Engeli

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

Vapur Seferlerine Lodos Engeli
İDO'nun internet sitesindeki duyuruya göre, 07.10 Bostancı-Kartal-Yalova, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ile 07.45 Yenikapı-Yalova, 07.15 Yalova-Yenikapı hızlı feribot seferleri yapılamadı.

Şirketin 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 14.30 Yalova-Kartal deniz otobüsü seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyecek.

İDO'nun tüm iç hat deniz otobüsü seferleri de iptal edildi.

BUDO'dan yapılan açıklamaya göre ise saat 08.00 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) seferi, 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferi, 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferleri programdan kaldırıldı.

Sabah saatlerinde yapılması planlanan İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) seferleri hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Şilepler sahillere demirledi

Şiddetli lodos Marmara Denizi'nde ulaşımı olumsuz etkiledi.

Marmara Denizi'nde, dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren lodos nedeniyle yerli ve yabancı bandıralı bazı şilepler yollarına devam edemedi.

Hızı zaman zaman 90 kilometreye ulaşan lodostan olumsuz etkilenen 27 şilep ve tanker Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi sahillerinde demirledi.

Gemi personeli de zaman zaman 5 metreye ulaşan dalgalar yüzünden karaya çıkamadı.

Bu arada, fırtına balıkçıları da olumsuz etkiledi. Lodos nedeniyle dün ava çıkamayan tekneler, bugün de Şarköy, Mürefte ve Hoşköy balıkçı barınaklarında demirledi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.