Adana'da Berkin Elvan Eyleminde 6 Gözaltı

İSTANBUL'daki Gezi Parkı olaylarında polisin attığı gaz fişeği ile ağır yaralanan ve 269 gün sonra yaşamını yitiren 14 yaşındaki Berkin Elvan'ın ölümünü protesto eden 6 kişi gözaltına alındı. Merkez Seyhan İlçesi...

Adana'da Berkin Elvan Eyleminde 6 Gözaltı

İSTANBUL'daki Gezi Parkı olaylarında polisin attığı gaz fişeği ile ağır yaralanan ve 269 gün sonra yaşamını yitiren 14 yaşındaki Berkin Elvan'ın ölümünü protesto eden 6 kişi gözaltına alındı.

Merkez Seyhan İlçesi Akkapı Mahallesi'ndeki Akkapı Endüstri Meslek Lisesi önünde dün akşam toplanan bir grup genç, 'Berkin Elvan İçin Adalet İstiyoruz, Boykottayız!' yazılı Dev-Genç imzalı pankart açtı. Slogan atıp, okula gelen öğrencilere 'derse girmeyin' çağrısı yapan gruba polis müdahale etti. Terörle Mücadele ile Güvenlik Şube Müdürlüğü polislerinin müdahale ettiği 3'ü kız 6 kişi gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen göstericiler, sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.