Akrabalar Arasında Silahlı Çatişma: 1 Ölü 2 Yaralı

GİRESUN’un Dereli ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı çatışmada Salim San öldü, 2 kişi yaralandı. Olay Kurtulmuş köyünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Akraba olan Salim San ile Süleyman ve Ahmet Memiş arasında...

Akrabalar Arasında Silahlı Çatişma: 1 Ölü 2 Yaralı
GİRESUN’un Dereli ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı çatışmada Salim San öldü, 2 kişi yaralandı.
Olay Kurtulmuş köyünde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Akraba olan Salim San ile Süleyman ve Ahmet Memiş arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma, giderek büyüdü ve silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda Salim Sarı hayatını kaybetti, Süleyman ve kardeşi Ahmet Memiş yaralandı. Yaralılar Giresun Özel Ada Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.