Art Arda İki Otomobil Çarpan Çocuk Öldü

KAHRAMANMARAŞ'ta, çalıştığı pazardan el arabasıyla evine giderken art arda iki otomobilin çarptığı 13 yaşındaki Hacı Mehmet Göl, olay yerinde öldü. Kaza, gece saatlerinde Doğukent Mahallesi Vezirhoca...

Art Arda İki Otomobil Çarpan Çocuk Öldü

KAHRAMANMARAŞ'ta, çalıştığı pazardan el arabasıyla evine giderken art arda iki otomobilin çarptığı 13 yaşındaki Hacı Mehmet Göl, olay yerinde öldü.
Kaza, gece saatlerinde Doğukent Mahallesi Vezirhoca Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, mahallede kurulan semt pazarında el arabasıyla para karşılığında sebze ve meyve taşıyan Hacı Mehmet Göl'e, evine döndüğü sırada Serkan Arslan yönetimindeki 06 AJ 9641 otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Hacı Mehmet Göl'ün üzerinden arkadan gelen sürücüsü ve plakası belirlenemeyen başka bir otomobil geçti. Sürücüler, kaza sonrası otomobilleri ile kayıplara karışırken, Göl olay yerinde yaşamını yitirdi. Göl'ün cesedi, kazayı görenlerin çağırdığı sağlık ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Necip Fazıl Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Olayı haber alarak morg önüne akın eden Göl'ün yakınları ise sinir krizi geçirdi.
Hacı Mehmet Göl'e çarpıp kaçan sürücü Serkan Arslan bir süre sonra Emniyet Müdürlüğü'ne giderek polise teslim oldu. Polis, kazaya karışan diğer otomobil sürücüsünün kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.