BARTIN'da şiddetli yağmur nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, yollar ulaşıma kapandı, ev ve işyerlerini su bastı.
Kentte gece etkili olan sağanak yağmur yaşamı felç etti. 3 saatte metrekareye 75 kilogram yağışın düştüğü Bartın'da rögar kapaklarının tıkanması sonucu cadde ve sokaklar göle döndü, parke taşları söküldü. Suyla kaplanan yollar ulaşıma kapandı. Bazı araçlar yolda kaldı. Belediye ekipleri rögar kapaklarını temizleyerek suyu tahliye etmeye çalıştı. Yağmur nedeniyle kentte yaklaşık 50 ev ve işyerini de su bastı. Ev ve işyerleri su altında kalanlar bunları kovalarla temizlemeye çalıştı.

Kent içinden geçen ırmakta su düzeyi yükseldi. Irmak kenarında oturanlar sele karşı uyarıldı. Yağmur nedeniyle birçok noktada toprak kayması meydana geldi. Amasra ile Kurucaşile İlçesi'nde ulaşımı sağlayan yol ile Ulus ilçesi ile Karabük'e ulaşımı sağlayan yoldaki toprak kaymaları nedeniyle trafik bir süre durdu. İki güzergahta yapılan temizlik çalışmasının ardından ulaşım yeniden sağlandı.
Kurucaşile'de de etkili olan yağmur nedeniyle ilçe merkezinde su birikintileri oluştu, parkeler yerinden söküldü. İlçeye bağlı Kömeç, İlyasgeçidi ve Başköy köylerini birbirine bağlayan yollar derelerin taşması nedeniyle ulaşıma kapandı. Köy yollarında da toprak kaymaları oluştu. Ekipler, kapanan yolları ulaşıma açmak için yoğun çaba harcadı.