BURSA’nın Orhangazi İlçesi yakınlarında aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil zeytinliğe daldı. 40 metre sürüklendikten sonra çukura uçup ters dönen otomobilde bulunan 4 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Kaza, saat 01.30 sıralarında Orhangazi-Bursa karayolu, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İçerisinde 3’ü kadın 4 kişinin bulunduğu ve 39 yaşındaki Hatice Çamkerten yönetimindeki 16 U 6253 plakalı otomobil, kavşağı geçtikten sonra aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Yolun sağında bulunan yaklaşık 10 metre yüksekliğe tırmanıp zeytinliğe sürüklenen otomobil, ağaçları kırdıktan sonra yaklaşık 40 metre sürüklenip çukura uçup ters döndü.

SIYRIKLARLA KURTULDULAR
Hurdaya dönen otomobilde bulunan 4 kişi kazayı hafif yaralı atlattı. Otomobilden kendi çabaları ile çıkan Hatice Çamkerten, 25 yaşındaki Merve Ocak, 24 yaşındaki Sara Kapacak ile kimliği belirlenemeyen bir kişi kazanın şokundan uzun süre kurturalamadı. Haber verilmesi üzerine sevk edilen ambulans ile ilk müdahaleleri yapılan 4 kişi Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırrken, polisler araçta başka yaralı olup- olmadığını araştırıyor.