Emniyet Amiri'nin aracına hain saldırı

Tunceli'nin Hozat İlçesi'nde PKK'lı teröristler, İlçe Emniyet Amiri'nin bulunduğu otomobile, otomatik silahlarla ateş açtı.

Emniyet Amiri'nin aracına hain saldırı
 Saldırı, Tunceli'nin Hozat İlçesi Karaoğlan Mevkii'nde bugün saat 17.00'de meydana geldi. İlçe Emniyet Amiri ile koruma polisinin bulunduğu otomobilin yakınlarına başka bir otomobille gelen teröristler, araçtan inip sivil plakalı polis aracına otomatik silahlarla ateş açtıktan sonra kaçtı.

Saldırıda İlçe Emniyet Amiri ile koruma polisi ağır yaralandı. Yaralı polisler olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından alınarak Hozat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralı polisler daha sonra askeri helikopterle Elazığ Asker Hastanesi'ne sevkedilerek tedavi altına alındı.

Hozat'ta saldırıyı yapan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlattı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.