Etiler'de silahlı saldırı

Etiler'de geçmiş tarihlerde ünlü isimlere yönelik kumar operasyonlarıyla gündeme gelen villada bu kez silahlar ateşlendi. Villada faaliyet gösteren İskambil Oyun Derneği'nde düzenlenen silahlı saldırıda 3 kişi ağır yaralandı. Saldırgan kayıplara karıştı.

Etiler'de silahlı saldırı
Etiler, Tanburialiefendi Sokak üzerindeki bir villada faaliyet gösteren İskambul Oyun Derneği'ne saat 17.00 sıralarında gelen bir kişi içerideki 3 kişiye yöneldi. Silahını doğrulttuğu 3 kişiye peş peşe ateş eden kişi kaçtı. Erdoğan Özdemir, Niyazi Yılmaz ve Fatih Kartepe ağır yaralandı. Olay yerine ambulans çağırıldı. Ambulansa konulan 3 kişi hastahaneye götürüldü. 3 kişinin durumlarının ağır olduğu ve ameliyata alındıkları bildirildi.

Olayın ardından çok sayıda polis ekibi villaya geldi. Olay Yeri İnceleme ekipleri araştırma yaparken, Asayiş Şube ve Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Saldırının yapıldığı villa geçmiş tarihlerde ünlü isimlere yönelik kumar baskınlarıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz Mayıs ayında hayatını kaybeden Sami Hoştan da bu villaya düzenlenen kumar operasyonlarında yakalanmış ve hakkında işlem yapılmıştı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.