Gurbetçi Aile Kaza Yaptı; 2 Ölü, 7 Yaralı

ALMANYA’dan tatil için memleketleri Mardin'e giden Çakar ailesinin bulunduğu minibüsün Bolu'da bariyerlere çarparak takla atması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 2 çocuğunu kazada kaybeden sürücü Ömer...

Gurbetçi Aile Kaza Yaptı; 2 Ölü, 7 Yaralı

ALMANYA’dan tatil için memleketleri Mardin'e giden Çakar ailesinin bulunduğu minibüsün Bolu'da bariyerlere çarparak takla atması sonucu 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. 2 çocuğunu kazada kaybeden sürücü Ömer Çakar, kızının cesedine sarılarak ağladı.

Kaza, saat 06.30 sıralarında TEM otoyolu Çaydurt gişeleri mevkiinde meydana geldi. Ankara yönüne giden Ömer Çakar yönetimindeki EL MV 530 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarpıp takla attı. Ters dönen midibüste sürücü Ömer Çakar, eşi Suat Çakar ile çocukları Mahmut, Muhammed, Ali, Ceylan ve Meryem Çakar yaralanırken, araçtan fırlayan diğer çocukları 3 yaşındaki İbrahim Çakar ile 18 yaşındaki Nurha Çakar yaşamını yitirdi.

TEM Otoyolu Çaydurt Bölge Trafik İstasyonu'ndaki polisler kazayı görüp, olay yerine çok sayıda ambulans isterken kendileri de hemen yardıma koştu. Polisler ve gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından midibüsten güçlükle çıkarılan yaralılar, kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Köroğlu Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Kazada iki çocuğunu kaybetmenin acısını yaşayan yaralı Ömer Çakar'ın, ambulansla hastaneye götürülmeden önce, ölen kızı Nurha'nın yol üzerinde battaniye sarılı cesedine sarılarak feryat etmesi yürekleri dağladı. Çakar'ı polisler güçlükle teselli edip ambulansla hastaneye gönderdi.

Bu arada ölen ve yaralanan çocuklara ait biberon ve ayakkabıların kaza yerine saçılması .



















Anahtar Kelimeler:
KazaAileGurbetçiYapt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.