İzmit'te Gölette Kaybolan 15 Yaşındaki Okan'ın Cesedi Bulundu

İZMİT Belediyesi'nin kablolu su kayağı tesisinin de bulunduğu Çayırköy Göleti'nde dün arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla suya giren ve bir süre sonra kaybolan 15 yaşında Okan Yılmaz'ın bu sabah cesedi...

İzmit'te Gölette Kaybolan 15 Yaşındaki Okan'ın Cesedi Bulundu

İZMİT Belediyesi'nin kablolu su kayağı tesisinin de bulunduğu Çayırköy Göleti'nde dün arkadaşlarıyla birlikte serinlemek amacıyla suya giren ve bir süre sonra kaybolan 15 yaşında Okan Yılmaz'ın bu sabah cesedi bulundu. 
İzmit'in Alikahya daha önce sulama amaçlı kullanılırken, İzmit Belediyesi'nin 'Gölkaypark' adı altında kablolu su kayağı tesisi kurduğu Çayırköy Göleti'ne bisikletleriyle gelen Okan Yılmaz ve arkadaşları, gölete girerek yüzmeye başladı. Ailesi Alikahya semtinde Okan Yılmaz 4 arkadaşıyla birlikte yüzerken açıldı. Barajın karşı kıyısına geçmeye çalıştığı öne sürülen Yılmaz, gücü tükenince çırpınmaya başladı. Okan Yılmaz'ın çırpındığı gören arkadaşları yardım istedi. Ancak o tarafa gidenler genci göremedi. 
Okan Yılmaz'ın bulunması için Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ile polis dalgıç ekipleri gece boyunca arama yaptı. Bu sabah da devam edilen aramalar sonunda, dibi bataklık olan gölette talihsiz gencin cesedi bulunarak çıkarıldı. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.