Kira Vergisi Rekortmeni, Milli Basketbolcu Evinde İntihar Etti

BEŞİKTAŞ'ta milli basketbolcu ve işadamı Hüseyin Engin Muratoğlu, yalnız yaşadığı evinde tabancayla intihar etti. Olay Bebek’teki Yeniyol Sokak numara 4’te bulunan apartmanın 2. katındaki dairede...

Kira Vergisi Rekortmeni, Milli Basketbolcu Evinde İntihar Etti

BEŞİKTAŞ'ta milli basketbolcu ve işadamı Hüseyin Engin Muratoğlu, yalnız yaşadığı evinde tabancayla intihar etti.

Olay Bebek’teki Yeniyol Sokak numara 4’te bulunan apartmanın 2. katındaki dairede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 72 yaşındaki Hüseyin Engin Muratoğlu, önceki gün oğullarıyla kahvaltıda buluşmak üzere randevulaştı. Sabah kahvaltıya gitmeyen Muratoğlu, telefonla aradığı oğullarına yarın geleceğini söyledi. Ertesi gün babalarının telefonunun kapalı olduğunu fark eden oğulları, Bebek’teki eve gitti. Bina görevlisiyle birlikte kapıyı açan oğulları, Hüseyin Engin Muratoğlu’nu yatak odasında kanlar içinde buldu. Bu durum üzerine önce sağlık görevlilerine haber veren oğulları aynı zamanda durumu polise bildirdi. Olay yerine giden sağlık görevlileri Muratoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Polis tarafından yapılan incelemede Muratoğlu’nun tabancayla intihar ettiği anlaşıldı. Olayı duyan yakınları Bebek’teki eve geldi. burada Cumhuriyet savcısının yaptığı keşiften sonra ceset, İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BIRAKTIĞI NOTTA BAKALLA 10 TL BORCUNU YAZMIŞ
Yaklaşık 10 yıl önce eşinden boşandığı öğrenilen Muratoğlu’nun bir yakın arkadaşı, “Eski milli basketbolcuydu. Fenerbahçe’de oynadı. Basketbol Federasyonu'nda görev yaptı.  Yakın arkadaşları olarak çok üzüldük. Bildiğim kadarıyla ufak bir not bırakmış. Bakkala, 10 lira borcu varmış, PTT’ye borcu varmış. 'Onları ödeyin' demiş. Çok dürüst, efendi bir insandı. Çok üzgünüm. Bunalıma girdi. İş hayatında belirli bir bunalım safhasından geçti, ondan kaynaklanmış olabilir” diye konuştu.

MİLLİ BASKETBOLCU
Hüseyin Engin Muratoğlu, 1960 yılından başlayarak yaklaşık 15 yıl boyunca Fenerbahçe takımında basketbol oynadı. Türkiye Basketbol Federasyonu’nda da çeşitli görevlerde bulundu.

KİRA VERGİSİ REKORTMENLERİNDEN
Hüseyin Engin Muratoğlu, 2000 yılında Türkiye’nin en fazla kira vergisi ödeyen 100 kişi arasında ikinci oldu. Gazetelere haber olan Hüseyin Engin Muratoğlu, şimdiki kurla 249 bin 910 TL vergi ödedi.
Polisin olayla ilgli soruşturması devam ediyor.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.