Otomobilinin Lastiğini Kesip, Bankadan Çektiği 12 Bin Lirayı Çaldilar

ADANA'da 63 yaşındaki Süleyman Oğuz'un otomobilinin lastiğini kesen kimliği belirsiz 2 kişi, Oğuz'un lastiği değiştirirken araca bıraktığı ve içinde 12 bin lira olan el çantasını çaldı. Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Kayalıbağ...

Otomobilinin Lastiğini Kesip, Bankadan Çektiği 12 Bin Lirayı Çaldilar
ADANA'da 63 yaşındaki Süleyman Oğuz'un otomobilinin lastiğini kesen kimliği belirsiz 2 kişi, Oğuz'un lastiği değiştirirken araca bıraktığı ve içinde 12 bin lira olan el çantasını çaldı.
Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Kayalıbağ Mahallesi'nde meydana geldi. Madencilik yapan Süleyman Oğuz, otomobilini bir arkadaşının işyerinin önüne park etti. Para çekmek için Abidinpaşa Caddesi üzerinde bulunan bankaya giden Oğuz, 12 bin TL aldıktan sonra döndü. Arkadaşının yanında çay içip bir süre sohbet eden Süleyman Oğuz, 01 NZ 711 plakalı otomobiline binip hareket ettiği sırada, yanına yaklaşan bir genç, "Amca lastik patlak. Nereye gidiyorsun?" diyerek uyarıda bulundu. Otomobilin sol arka lastiğinin patlak olduğunu gören Süleyman Oğuz, elindeki çantayı aracın ön koltuğuna bırakıp, tamire koyuldu. Süleyman Oğuz, aracın bagajından çıkardığı lastiği değiştirip yeniden hareket etmek istediğinde, koltuk üzerindeki çantanın yerinde olmadığını gördü. Çantanın çalındığını anlayan Süleyman Oğuz, durumu polise bildirdi. Polis, eşkali belirlenen hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Çantası çalınan Süleyman Oğuz, "Bankadan çıkıp arkadaşımın yanına geldim. Otomobile binip hareket ederken bir genç yanıma yaklaştı, 'nereye gidiyorsun, lastik patlak' diye uyardı. Ben de indim, kontrol ettim. Çanta da kolumun altındaydı. Patlak olduğunu görünce değiştirmeye başladım. Çantayı da otomobilin içine, koltuğun üstüne bıraktım. İki kişi olduğumuz için de etrafa hiç dikkat etmedim. Camı açıkmış, çantayı alıp gitmiş. İçinde 12 bin TL para, çek koçanları, kredi kartları vardı" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.