Sağlık

Hangi meslek grubu yatakta daha iyi?

Abone Ol
400 evli kadın arasında araştırma yapıldı.Yapılan bu araştırmaya göre hangi meslek grubundaki erkeklerin aşk hayatında ne kadar iyi olduğu ortaya çıkarıldı.Uzmanların sonuçları sizleri şaşırtacak.

1-Sanatçılar
En iyi aşıklar sanatla uğraşanlardan çıkıyor. 0'ü ön sevişmede "mükemmel" olarak değerlendirilirken %73'ü eşlerini tam anlamıyla tatmin edebiliyor.

2-İnşaat sektöründe çalışanlar
En iyi aşıklar sıralamasında ikinci sırada inşaat sektöründe çalışanlar var. %58'i haftada 2 kereden fazla seks yapıyor. %66'sı sarılmayı seviyor ve %57'si sekste "mükemmel" veya "oldukça iyi" olarak değerlendiriliyor.

3-Küçük işletmeciler
%46'sı seks yaparken yeni pozisyonlar deniyor. Ancak ön sevişmede pek iyi olmadıkları söyleniyor. %36'sı haftada 2 kereden fazla seks yapıyor.

4-Mühendisler/ Mimarlar
%71'i eşlerini tam anlamıyla tatmin edebiliyor. %92'si ön sevişmede gayet iyi. %76'sının erkek boşalma sorunu olmadığı söyleniyor.

5-Müdürler / Süpervizörler

%38 oranla en iyi seks yapan meslekler arasında yer alıyorlar. Ancak %29'u eşlerinin hayır cevabını kabul etmiyor.

6-Üniformalı Çalışanlar ( İtfaiyeci, Polis, Postacı)
%84'ünün eşlerine göre sekste ortalamanın üzerindeler. Ancak %25'i ön sevişmeyi es geçiyor. %35'inin eşleri daha maceracı olmalarını istiyor.

7-Satış ve Pazarlama
'ü her gün seks yapıyor. %20'si cinsel fanteziler deniyor. Ancak %25'inin eşleri seksin çabuk bittiğinden yakınıyor.

8-Takım Elbisesiler ( Avukatlar, Danışmanlar, Muhasebeciler)
%42'si her gün seks yapmak istiyor. %46'sı farklı yerlerde seks yapmayı tercih ediyor. %78'i hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor.

9-Doktorlar/ Sağlık Sektörü Çalışanları
%44'ü eşlerine göre oldukça romantik ve sarılmayı çok seviyor. Ancak %34'ünün ön sevişmeyi önemsemediği söyleniyor. %36'sının ise erken boşalma sorunu olabileceği söyleniyor.

10-Fabrika İşçileri
%59'unun eşlerine göre seks daha iyi olabilir. %20'sinin eşleri ise seks hayatlarından hiç memnun değil. Ancak seks konusunda oldukça maceracılar ve %36'sı yeni pozisyonlar denemekten çekinmiyor.