Ahu Aysal Hotel Les Ottomans'tan gitti

Kayyum atanmasıyla birlikte Ahu Aysal Kerimoğlu hem işi, hem de evi olan Hotel Les Ottomans'tan taşındı.

Ahu Aysal Hotel Les Ottomans'tan gitti

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü onlarca ismi ağırladığı ve kendisinin de yaşadığı oteli Hotel Les Ottomans'tan geçen hafta 'check-out' yaptı. Daha doğrusu yapmak zorunda kaldı. 

Ahu Hanım, 32 yıl evli kaldığı ve Ocak 2008'de boşandığı Ünal Aysal'ın işleri kötü gidince, kredi alabilmesi için otelini ona devretmişti. 

Maalesef işler, Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal için iyi gitmedi. Alacaklı bir banka, 440 milyon lira muhammen bedelle otelin icradan satışını istedi.

Ancak satışa kısa bir süre kala Ünal Aysal, otel için konkordato isteyince otel yönetimine kayyum atandı.

"BUGÜN DE OLSA AYNISINI YAPARDIM"

Kayyum atanmasıyla birlikte Ahu Aysal Kerimoğlu da hem işi, hem de evi olan Hotel Les Ottomans'tan taşındı. Bunu duyunca Ahu Hanım'ı aradım.

Her zamanki pozitif enerjisiyle telefonu açan Ahu Hanım; "Allah sağlık versin Bülent'ciğim; gerisi boş. Ünal da böyle olsun istemezdi. Hangi kadın benim yaptığımı yapar bilmem ama bugün olsa yine hiç düşünmeden oteli Ünal'a verirdim" dedi. Kendisinin olan Baltalimanı'ndaki eve taşındığını söyleyen Ahu Hanım'a, yeni yuvasında sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Bülent Cankurt/Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.