Köydeki yöresel düğününden sonra Antalya’ya yerleştiklerini belirten Güneş Aslan birlikte oldukları dönemde eşi Ümit Aslan’ın Ceren Hindistan ile tanışıp görüşmeye başladığını iddia etti. Vatan'a konuşan Güneş Aslan şöyle konuştu: “Ümit ile 23 Haziran 2013 tarihinde, yöresel bir düğün ile Van’da evlendik. Düğün sonrası Antalya Konyaaltı’na taşındık.

Evliliğimizden 21 Haziran 2014 tarihinde Efrim Mina ismini verdiğimiz bir kızımız oldu. Kızımızı nüfusuna kaydetti. Ancak yaşanan tüm güzellikler Ümit’in Ceren Hindistan ile tanışmasından sonra değişti. İlişkiyi öğrendikten sonra adeta sokağa atıldık. Van’daki baba evime sığındım. Çocuğumu aramıyor bile. Bu nedenle nafaka ve manevi tazminat davası açtım. Ümit, beni ilişkimiz devam ederken aldattı. Sevgilisine şampanya patlatan, Sevgililer Gününde umreye götüren Ümit, benim kredi kartımı iptal etmeyi ihmal etmedi.”

 

Mayıs ayında imam nikahlı eşi Ceren Hindistan’a resmi nikah kıyacağını söyleyen Ümit Aslan’ın doğduğu Van’da oturan Güneş Aslan tarafından dava edildiği ortaya çıktı. Aslan’ın eski imam nikahlı eşi olduğunu belirten Güneş Ç., Aslan’dan olan kızı için nafaka talep etti.

Güneş Ç. Ümit Aslan’dan olan kızının fotoğrafını Hindistan’a gönderdi. Hindistan da “8 haftalık hamileyim” diyerek Güneş Ç’ye ultrason kağıtlarını gönderip altına “Aramızdaki fark ne biliyor musun? Sen seni sevmeyen bir adamın peşinde koşuyorsun” yazdı.