Hande Yener'e Olay Cevap!

Geçtiğimiz yaz sezonunda Yalıkavak’ta Berksan ile birlikte Sebastian Beach’i açan ve bu yaz Berksan’la kavga ettiği için hemen onun yanındaki alana tek başına kurulan Hande Yener’in hedef büyütüp “Miami’de beach açacağım!” açıklamasına Miami’nin en ünlü beach’i Palmerias Beach & Club’ün sahibi Sami Kohen’den yanıt var.

Hande Yener'e Olay Cevap!
Miami’de uzun yıllardır bu işi yapan ve en popüler beach sıralamasında Palmerias Beach& Club ile her zaman liderliğe oynayan Kohen, “Hande Hanım sanırım araştırmadan bir açıklama yapmış.

Eğer araştırsaydı zaten böyle kolay bir şekilde demeç veremezdi. Çünkü Mimai’de beach açmak, Bodrum’da Çeşme’de beach açmaya benzemiyor. Burada kurallar var, öyle elini kolunu sallayıp parayı bastırıp beach açamıyorsun. Burada herkes kendi işini yapıyor. Popülerlik Türkiye’de her zaman iş yaptırabilir insana ama Mimai’de Hande Yener değil, Rihanna olsan “Ben beach açmak istiyorum” deyince beach açamazsın.” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.