İki dünya markası yeniden bir araya geliyor

Eski Türkiye Güzeli, Ses Sanatçısı ve Oyuncu Filiz Özten ile Dünyaca Ünlü Yaşam Koçu ve Psikolog Mustafa Kılıç yeni projeler için bir araya gelecek.

İki dünya markası yeniden bir araya geliyor

Ünlü Yaşam Koçu Mustafa Kılıç, birçok Yeşilçam filmlerinde de yer alan Dünya Güzeli Filiz Özten’in hayranı olduğunu sosyal medyalarından dile getirdi. Yaklaşık 10 yıldır Filiz Özten’in Yaşam Koçluğunu’da yapan Ünlü Yaşam Koçu ve Psikolog Mustafa Kılıç, bir araya gelip yeni projeleri konuşacaklarını açıkladı. Ünlü Yaşam Koçu Dünya Güzeli Filiz Özten’e hayranım dedi..

1987 yılında Hürriyet’in düzenlediği ''Kelebek Türkiye Güzellik Kraliçesi'' yarışmasında birinci olan ve tacını Türkan Şoray’ın ellerinden giyen şarkıcı ve oyuncu kendine has saçları ile de dikkatleri üzerine çekmişti. Hiçbir televizyona ve programa çıkmayan Filiz Özten Yaşam Koçu Mustafa Kılıç'a evet diyerekten programında da yer almıştı. Mustafa Kılıç, Filiz Özten ile yeni bir Tv programı yapacaklarını da açıkladı.

TV PROGRAMI İÇİN TIKLAYIN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.