Şarkıcılık kariyerinin dışında açıklamaları ve iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettirmeyi başaran İrem Derici, Etiler'de bir mekan girişinde görüntülendi.

Basın mensuplarını görüp, röportaj talebini kabul eden ünlü şarkıcı İrem Derici, "Çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Cuma günü yeni şarkım çıkıyor."

Aşk hayatıyla ilgili konuşan İrem Derici, "Döndür döndür aynı şeyler. 10 senedir çok çekici bir yanım yok. Yapayalnızım, sahneden bulacak halimiz yok.

Çalışıyorum. Bu akşam bakayım ben bir gelenlere" diyerek kahkaha attı. Dikkat çeken bir itirafta bulunan ünlü şarkıcı İrem Derici, şu ifadeleri kullandı: Bu gönül sevmek istiyor.

Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek

Arkadaşlarım dostlarım da sevsin, sevilsin. Madrid'e tatile gideceğim. Oradan artık İspanyol bir damat ile mi dönerim, bilmiyorum. Amerika'ya gittiğimde bir kez tanışma uygulaması kullandım.

'Erkeklerle belki tanışırım, size damat getiririm' diye ama onda da Türk yazdı bana. 'İrem Derici'nin adını kullanmaya utanmıyor musun?' dedi. Sahte hesap sandı beni. Artık bir bara falan gideceğim Madrid'de, orada falan tanışırım ne yapayım.