Kuaförüde Cunda'ya Gidiyor, Gelin Başı 10 Bin Dolar

14 Mayıs’ta Cunda’da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenecek olan Sinem Kobal, kuaför sıkıntısı yaşanmaması için kendi kuaföründeki 15 kişilik ekibi adaya götürüyor. İddiaya göre bunun düğüne maliyeti ise 10 bin dolar olacak.

Kuaförüde Cunda'ya Gidiyor, Gelin Başı 10 Bin Dolar
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, 14 Mayıs’ta Cunda’da düzenlenecek törenle hayatını birleştirecek. İmirzalıoğlu, kendileri ve konukları için üç oteli üç günlüğüne kapattı.

Törenin yaklaşık maliyetinin 600 bin lirayı bulacağı konuşuluyor.

Diğer yandan faturaya sürpriz bir de kuaför gideri eklendi. Kobal, adada kuaför sıkıntısı yaşanmaması için İstanbul’daki kuaförüyle anlaştı. Anlaşmaya göre 15 kişilik kuaför ekibi, düğünden bir gün önce Cunda’ya gidecek.



Bu anlaşmanın maliyeti ise 10 bin dolar. Bu arada kulislerde dolaşan diğer fısıltı, Kobal’ın düğünle ilgili her alışverişinin faturasını İmirzalıoğlu’nun Mir Prodüksiyon Tanıtım Turizm ve Yapı Endüstrisi Ticaret Limited Şirketi’ne kestirdiği, böylece o giderlerin vergiden düşüleceği yönünde...



Bekarlığa veda


Sinem Kobal, düğünden önce bekarlığa veda partisinin heyecanını yaşamaya başladı. Ünlü oyuncunun, partiyi Zekeriyaköy’deki bir kız arkadaşının villasında verecek.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.