Murat Boz Konserinde Hayran İzdihamı

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un bir alışveriş merkezinin açılışında verdiği konserde hayranları alana sığamayınca metrobüs durağına çıktı.

Murat Boz Konserinde Hayran İzdihamı
Murat Boz, Axis İstanbul açılışına özel kutlamalar kapsamında sahne aldığı organizasyonda on binlerce hayranını coşturdu.

AÇILIŞ ETKİNLİĞİNDE SAHNE ALDI

Vatan Caddesi ile E5'in kesiştiği noktada, Bayrampaşa metro istasyonunun hemen yanında bulunan Axis İstanbul Alışveriş Merkezi'nin açılış etkinlikleri çerçevesinde Türk Pop Müziği'nin sevilen ismi Murat Boz sahne aldı.
kutlamalar kapsamında sahne aldığı organizasyonda on binlerce hayranını coşturdu.

METRO ÜST GEÇİDİ BİLE DOLDU

Yaklaşık 2 saat konser veren Murat Boz'un hayranları ise konser alanını hınca hınç doldurdu. Sanatçının yeni albümü ve dillere düşen şarkılarından oluşan repertuarı ile coşturduğu binlerce hayranı onu daha yakından izleyebilmek için alana sığmadı, yakınlardaki metro üst geçidi ve merdivenleri dahi doldurdu.

İKİNCİ KLİP İÇİN MÜJDEYİ VERDİ

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konser boyunca aralıksız performansı ile izleyenleri büyüleyen şarkıcı, ikinci klibi için de hayranlarına müjdeyi sahneden verdi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.