Mustafa Kılıç 2020 yılında 2. kez yaşam koçu ödülüne layık görüldü

Altın Zirve Ödülleri 2020 muhteşem bir törenle gerçekleşti. Dünyaca ünlü Yaşam Koçu ve Psikolog Mustafa Kılıç YILIN EN BAŞARILI YAŞAM KOÇU ödülü aldı.

Dünyanın birçok ülkesinde ödüller alan Mustafa Kılıç, bu ödüllerin içine bir yenisini daha ekledi. Enes Furkan Bilgiçli - Ebru Özkan organizatörlüğünde Alia Media ev sahipliğinde organize edilen Altın Zirve Ödülleri 2020 ödül töreninde Mustafa Kılıç, yılın en başarılı yaşam koçu ödülünü layık görüldü.

İş, Sanat, Sağlık ve Medya camiasından başarılı isimlerin ödüllendirildiği Altın Zirve Ödülleri 2020 ödül töreni, düzenlenen görkemli bir organizasyonla sahiplerini buldu.

Ünlü Yaşam Koçu Mustafa Kılıç; “İnsanlar beni işimi iyi yaptığım ve dürüst olduğum için seviyor. 15 yıldır profesyonel şekilde yaşam koçu olarak hizmet veriyorum. Eğitimlerimi yurt dışında aldım. İnsanların benimle çalışma nedenleri sadece psikolojik destek değil, tam bir yaşam koçluğu. 2020 Yılı'nın en başarılı yaşam koçu olarak seçilmek ve bu kategori'de ilk sırada olmak ayrı bir gurur benim için... Emeği geçen beni bu ödüle layık gören herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.