Serenay Sarıkaya'dan Çarpıcı İtiraflar

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın Elle dergisine verdiği röportajda en dikkat çeken bölüm "Yaşım 22 ama ruhum 40" ifadesi oldu.

Serenay Sarıkaya'dan Çarpıcı İtiraflar
ELLE dergisinin Kasım ayı kapak kızı güzel oyuncu Serenay Sarıkaya oldu. Reyting rekorları kıran dizisi Medcezir'de şımarık ve zengin Mira'yı canlandıran Sarıkaya, normal hayatında hiç öyle olmadığını anlattı. Güzel oyuncunun dergiye verdiği röportajda en dikkat çeken bölüm "Yaşım 22 ama ruhum 40" ifadesi oldu.

"RUHUM 40 YAŞINDA"
Serenay Sarıkaya açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Arkadaşlarım bana çok olgun olduğumu, gençliğimi yaşamadığımı söyler. 7 yıldır bu sektördeyim. Hayatım mücadele ile geçti."

- Mira'yla ortak yönleriniz var mı?


Ben Mira'dan daha sabırlıyım. Bir şeyden rahatsız oluyorsam bile onu hemen dile getirmem. Kendimi sakinleştirmeye ve ikna etmeye çalışırım.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nil 4 yıl önce

altı yıl once solemis bunu. o zaman 40 sa şuan 46 eder. sevgilisi cem de 47 yasinda... te Allah ım yaa