Sıla'dan Sahte Menajer Şikâyeti

Şarkıcı Sıla, menajeri olduğunu iddia ederek sahneye çıkması karşılığında restoran sahibi Orhan Yılmaz'dan 25 bin TL aldığı iddia edilen Ali Ş.'den şikayetçi oldu.

Sıla'dan Sahte Menajer Şikâyeti
Sıla, avukatı aracılığıyla savcılığa yaptığı suç duyurusunda şüpheli Ali Ş. hakkında dava açılmasını istedi.



Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyuru

Sıla, menajeri olduğunu iddia ederek sahneye çıkması karşılığında restoran sahibi Orhan Yılmaz'dan 25 bin TL aldığı iddia edilen Ali Ş.'den şikayetçi oldu. Sıla, avukatı Rezan Epözdemir aracılığıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu dilekçesinde müvekkilinin Türkiye'de ve dünyada tanınan ve başarılı bir ses sanatçısı olduğunu belirten Avukat Epözdemir, "Şüpheli Ali Ş., müvekkilin menajeri olduğunu belirterek, müvekkilin sahneye çıkması karşılığında haksız kazanç elde etmiştir. Müvekkil suça konu olayı basında çıkan haberler vasıtasıyla öğrenmiştir. Şüpheli Ali Ş. hakkında ise İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi'nde kamu davası açılmıştır" denildi.



ŞÜPHELİDEN ŞİKAYETÇİYİZ

Dilekçede, "Şüpheli, müvekkilin toplum nezdindeki saygınlığını ve güvenliğini tartışılır hale getirmeye matuf davranışlar sergilemiştir. Müvekkilin, şüpheli ile arasında hiçbir hukuki ve fiili bağ yoktur. Müvekkil şüpheliyi tanımamaktadır.

Müvekkilin itibarını, prestijini ve saygınlığını zedelerek üçüncü kişileri mağdur eden şüpheliden şikayetçiyiz. Türk Ceza Kanun'un (TCK) ilgili maddeleri uyarınca şüpheli hakkında dava açılmasını talep ederiz" ifadelerine yer verildi.




Anahtar Kelimeler:
şikayetSılaMenajer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.