Sinem Kobal'ın Evlilik Yüzüğü

Tuvana Büyükçınar, yeni yılın ilk defilesini Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı Fashionist’16 kapsamında gerçekleştirdi. Sinem Kobal'ın parmağındaki yüzük dikkat çekti.

Sinem Kobal'ın Evlilik Yüzüğü
 Geçtiğimiz günlerde Kenan İmirzalıoğlu’ndan evlilik teklifi aldığı haberleriyle gündeme gelen Sinem Kobal, izlemek için geldiği defilede parmağındaki tektaş yüzükle dikkat çekti.


Arda Turan yüzünden yıldızları barışmayan Sinem Kobal ile Burcu Esmersoy ilk kez bir defilede karşıya karşıya geldi.

Yıldızları bir türlü barışmayan ikili, birbirlerini önce görmezden geldi.Ancak muhabirler Sinem Kobal’ı Esmersoy’un oturduğu koltuğun önünde soru yağmuruna tutunca iki isim birbirleriyle zoraki selamlaştı.

Kobal ile Esmersoy arasındaki gerginliğin nedeni ise Arda Turan. Ünlü futbolcu, ayrılığın ardından Kobal’a Esmersoy’la yakınlaşarak nispet yapmıştı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.